Anika Gram-Hansen
Hestetræning, Undervisning & Hovpleje

Søger du og din hest hjælp?

Jeg tilbyder håndterings træning din hest og undervisning af dig og din hest sammen - både hvis i har en problemstilling i gerne vil have hjælp til eller hvis du generalt godt kunne tænke dig at få undervisning i noget af det jeg kan tilbyde. Du kan læse meget mere om det under menupunkterne.


Som noget nyt hjælper jeg også ryttere som er blevet bange for at håndtere deres hest, og har brug for at opbygge et nyt bånd med hesten. Læs mere under Undervisning.

Jeg er diplomeret Horse in Harmony træner, ved Ute Lehmann, hvor jeg afsluttede min uddannelse i juni 2015.


I 2014 og 2015 har jeg trænet og tilredet islandske heste på Sjælland, med stor succes, og tager stadig i perioder til Sjælland, da der er stor efterspøgsel.
Jeg er stille og roligt ved at få opbygget mig en lille kundekreds her nede i det sønderjyske, og jeg vil også rigtig gerne hjælpe dig og din hest, hvis i er her fra og har brug for hjælp, eller måske bare et nyt syn eller ny vinkel på træningen.


I 2015 startede jeg på den norske hovtrimmer skole Barehoof Strategy School. Jeg bestod, i oktober 2016, min praktiske og teoratiske prøve. Jeg mangler nu 40 trim i at få mit bevis (100 trim i alt), jeg tilbyder derfor beskæring af din hest for kun 250 kr. inkl. kørsel i en radius a 60 km fra mig.

Glæder mig rigtig meget til at møde din hest og dig!